18 Απριλίου 2024
Motorplay.gr
Auto

Πρόγραμμα “SKODA ΟΝΕ – ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ” έως τέλος Νοεμβρίου

Η SKODA “τρέχει” το πρόγραμμα «SKODA ONE – ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ», με το οποίο προσφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη για την απόκτηση ενός καινούριου, σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας μοντέλου της. Συμμετέχουν τα μοντέλα FABIA, SCALA, OCTAVIA, KAROQ και KODIAQ και το όφελος ξεκινά από 1.000 € και φτάνει έως και 5.000 €, ανάλογα με το μοντέλο. Ισχύει για συγκεκριμένες εκδόσεις των μοντέλων και έχει διάρκεια έως τις 30 Νοεμβρίου 2019.

Είναι ένα πρωτοποριακό νέο πρόγραμμα για πιο «καθαρή» αυτοκίνηση. Με το SKODA ONE, η απόκτηση ενός νέου μοντέλου της SKODA, σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και πιο φιλικού προς το περιβάλλον, γίνεται πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ! Μέσα από το πρόγραμμα παρέχεται σημαντικό οικονομικό όφελος που φτάνει έως τις 5.000 €, για την απόκτηση ενός τεχνολογικά προηγμένου αυτοκινήτου, που πληροί και τις τελευταίες πιο αυστηρές προδιαγραφές εκπομπής ρύπων Euro 6.2.

Στο «SKODA ONE – KAΘΑΡΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ» συμμετέχουν τα περισσότερα από τα μοντέλα της SKODA, προσφέροντας σημαντικό όφελος και περιλαμβάνει τις ακόλουθες εκδόσεις:

FABIA petrol                      :   όφελος 1.000 €

SCALA petrol                     :   όφελος 1.500 €

OCTAVIA Diesel/CNG      :   όφελος 2.000 €

KAROQ petrol                   :   όφελος 3.500 €

KODIAQ petrol                 :   όφελος 5.000 €

Παράλληλα, μπορεί να συνδυαστεί με το πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου «SKODA ONE – FINANCE», το οποίο δίνει τη δυνατότητα απόκτησης οποιουδήποτε μοντέλου SKODA εύκολα και γρήγορα με μηνιαία δόση μόνο το 1% της λιανικής αξίας του αυτοκινήτου και 4 χρόνια Εγγύηση, Aσφάλιση, Service και Οδική βοήθεια.

Απευθυνθείτε στους εξουσιοδοτημένους εμπόρους για περισσότερες πληροφορίες.

Kosmocar Skoda: 210 9981081

Related posts

Η Ford αγκαλιάζει την ηλεκτροκίνηση

motorplayadmin

Έλαβαν το Νόμπελ χημείας του 2019 χάρη στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

motorplayadmin

Παρουσιάζουμε το ξεχωριστό τιμόνι δύο ακτίνων της νέας SKODA OCTAVIA

motorplayadmin

Σύνδεση

Εγγραφή

Επαναφορά κωδικού

Πληκτρολογήστε το ψευδώνυμο ή την ηλ. διεύθυνσή σας και θα σας αποσταλεί σύνδεσμος να δημιουργήσετε νέο συνθηματικό.