19.1 C
Ελλάδα
26 Απριλίου 2024
Motorplay.gr
Αθήνα

Πλησιάζει η AUTOTEC EXPO 2019

Όλος ο κόσμος του after market αυτοκινήτου και όχι μόνο θα βρεθεί το επόμενο ΠΣΚ στην Παιανία.

Μόλις 3 μέρες έμειναν για τη μεγαλύτερη εγχώρια έκθεση του aftermarket κλάδου του επιβατικού-φορτηγού αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία σε έναν ενιαίο εκθεσιακό χώρο 12.000τ.μ που μπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των εκθετών. Υπάρχει δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης σε υπαίθριο parking 35.000τ.μ και προσδοκά να αλλάξει τον χάρτη των κλαδικών εκθέσεων στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μία μοναδική έκθεση διεθνούς εμβέλειας με σκοπό να παρουσιάσει στους επαγγελματίες επισκέπτες πληθώρα νέων προϊόντων, υπηρεσιών και πληροφοριών, με γνώμονα την καινοτομία και τον προσανατολισμό τους στο μέλλον. Θα δώσει σύγχρονες λύσεις στους επαγγελματίες που επιθυμούν να βελτιώσουν και να εκσυγχρονίσουν τις προτάσεις τους προς το κοινό. Οι εμπορικοί επισκέπτες, ιδιοκτήτες ανταλλακτικών-συνεργείων-βουλκανιζατέρ-φανοβαφείων επιβατικών-φορτηγών αυτοκινήτων, πλυντηρίων, βενζινάδικων, καταστήματα αξεσουάρ αλλά και γενικότερα οι επαγγελματίες όλου του κλάδου επισκευής, συντήρησης και φροντίδας αυτοκινήτου, θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις με επιλεγμένους εκθέτες και να ενημερωθούν αναλυτικά για το ευρύ φάσμα προϊόντων, υπηρεσιών και προτάσεων των εκθετών, που θα προέρχονται τόσο από την εγχώρια, όσο και από την παγκόσμια αγορά.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η εμπορική αυτή έκθεση να λάβει διεθνή φήμη, να ικανοποιήσει τους επισκέπτες της τόσο από την Ελλάδα όσο και από την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και φυσικά να προωθήσει την ήδη αισθητή αισιοδοξία σε ότι αφορά την ανοδική τάση της συναφούς αγοράς που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια.

Στόχος είναι να γίνει σημείο αναφοράς και εστία συνεργείων για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Την έκθεση θα πλαισιώσουν παράλληλες δράσεις όπως εκπαιδευτικά σεμινάρια, ημερίδες, συζητήσεις αλλά και παρουσιάσεις που θεματικά θα αγγίξουν κυρίως τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες του ευρύτερου κλάδου του αυτοκινήτου.

Related posts

Με αυτό το Cooper S η MINI συμπληρώνει 10.000.000 αυτοκίνητα στην Αγγλία

motorplayadmin

Οι εκλογές στην ΟΜΑΕ

motorplayadmin

Ακόμα μια θυσία στο βωμό του θεάματος

motorplayadmin

Σύνδεση

Εγγραφή

Επαναφορά κωδικού

Πληκτρολογήστε το ψευδώνυμο ή την ηλ. διεύθυνσή σας και θα σας αποσταλεί σύνδεσμος να δημιουργήσετε νέο συνθηματικό.