19.4 C
Ελλάδα
18 Απριλίου 2024
Motorplay.gr
Αθήνα

Οι Κινέζοι μπαίνουν στο παιχνίδι της ηλεκτροκίνησης

Πρεμιέρα στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο θα κάνει το πρώτο ηλεκτρικό επαγγελματικό όχημα 3ΜΧ με ωφέλιμο φορτίο 1000 κιλά και αυτονομία 100 έως 140 χιλιομέτρων.

Ένα καινοτόμο, ηλεκτρικό επαγγελματικό όχημα θα κάνει πρεμιέρα στη Διεθνή Εκθεση της Θεσσαλονίκης. Το 3ΜΧ κατασκευάζεται από τον όμιλο Wuzheng Group με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή και διανομή επαγγελματικών οχημάτων ελαφρού και βαρέως τύπου. Η θυγατρική του κινέζικου ομίλου στην Ελλάδα, η Shandong Wuzheng Hellas έχει ως στόχο να προωθήσει με ορμητήριο τη χώρα μας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της μητρικής εταιρείας σε όλη την ευρωπαϊκή αγορά. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γενικός Διευθυντής της Shandong Wuzheng Hellas LTD, Λεωνίδας Δαβουλάρης, «είναι πολύ σημαντικό το γεγονός, πως ένας μεγάλος όμιλος επέλεξε την Ελλάδα ως κέντρο δραστηριοτήτων του στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον της αυτοκίνησης και η εμπειρία του Wuzheng Group αποτελεί εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας για το ηλεκτρικό 3ΜΧ».

Το 3ΜΧ αποτελεί ένα ελαφρύ επαγγελματικό όχημα τριών τροχών με υψηλή σταθερότητα και κατάλληλο για οδήγηση μεγάλων αποστάσεων. Το τρίκυκλο μοντέλο δίνει έμφαση στην οικονομία, την πολυχρηστικότητα και την ασφάλεια, ενώ ανήκει στα μοντέλα μηδενικών ρύπων. Το ηλεκτροκίνητο όχημα έχει 1.000 κιλά ωφέλιμο φορτίο και η αυτονομία του κυμαίνεται μεταξύ 100 και 140 χιλιομέτρων, ανάλογα με το βάρος των εμπορευμάτων ή των προϊόντων που μεταφέρει. Ο σχεδιασμός του έγινε από κοινού από Ευρωπαίους και Κινέζους ντιζάινερ, ενώ σημείο αναφοράς αποτελεί η μπροστινή ανάρτηση Swingram, που αποσβένει άριστα τους κραδασμούς. Επιπλέον είναι ιδανικό για χρήση εκτός δρόμου χάρη στην αυξημένη απόσταση της καρότσας του από το έδαφος, ενώ προσφέρει πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης του αμαξώματος ανάλογα με τις ανάγκες του αγοραστή. Το 3ΜΧ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεταξύ άλλων στην αγροτική παραγωγή, στις κατασκευές, στον κλάδο των logistics, αλλά και σε ειδικές εργασίες, όπως ως υδροφόρο, πυροσβεστικό, γερανός, απορριματοφόρο, κλπ.

Αναλυτικότερες πληροφορίες μπορούν να πάρουν οι ενδιαφερόμενοι στο περίπτερο της Wuzheng Hellas στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, όπου θα βρίσκονται εκπρόσωποι της εταιρείας στη διάθεση των επισκεπτών.

Μέρα με τη μέρα οι Κινέζοι κερδίζουν τη συμπάθειά μας αλλά και την εκτίμησή μας. Σε λίγο θα ελληνοcoscoποιηθούμε προβλέπω.

ΚΠ

Related posts

Υπό πίεση η Pirelli από τις ομάδες στην F1 για τα ελαστικά του 2020

motorplayadmin

Δημοσιογραφικό ατόπημα του Νίκου Χατζηνικολάου

motorplayadmin

To SEAT Leon 1 εκατομμύριο πωλήσεις από το 2012!

motorplayadmin

Σύνδεση

Εγγραφή

Επαναφορά κωδικού

Πληκτρολογήστε το ψευδώνυμο ή την ηλ. διεύθυνσή σας και θα σας αποσταλεί σύνδεσμος να δημιουργήσετε νέο συνθηματικό.