ΣΟΚ στο WRC: Νεκρός σε δυστύχημα σε δοκιμές του Ράλι Κροατίας ο 33χρονος Craig Breen της Hyundai

Θλίψη στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό μετά την επιβεβαίωση της είδησης πως ο 33χρονος επαγγελματίας οδηγός του WRC Craig Breen έχασε τη ζωή του. Ο Craig Breen κι η Hyundai βρίσκονταν για δοκιμές στους δρόμους της Κροατίας, λίγες μέρες πριν τον αγώνα, τον πρώτο αμιγώς ασφάλτινο της σεζόν.
Σύμφωνα με κροατικά Μέσα, ο Ιρλανδός είχε έξοδο, χτυπώντας σε μία ξύλινη κολώνα στην πλευρά του οδηγού, με τη σύγκρουση να αποβαίνει μοιραία για τον ίδιο. Ο συνοδηγός του, James Fulton, αναφέρεται πως είναι καλά στην υγεία του.
Το γεγονός επιβεβαίωσε κι η Hyundai, που σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
«H Hyundai Motorsport με βαθιά θλίψη επιβεβαιώνει ότι ο οδηγός Craig Breen έχασε σήμερα τη ζωή του μετά από ένα δυστύχημα κατά τη διάρκεια δοκιμής πριν τον αγώνα για το Ράλι Κροατίας. Ο συνοδηγός του, James Fulton, δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό που συνέβη λίγο μετά το μεσημέρι τοπική ώρα.
Η Hyundai Motorsport εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους πολλούς θαυμαστές του Craig. Η Hyundai Motorsport δεν θα κάνει περαιτέρω σχόλια αυτή τη στιγμή.»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο