Παραίτηση Ηλιόπουλου και προκήρυξη εκλογών στον Σ.Ο.Α.Α.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος, Πρόεδρος Σ.Ο.Α.Α., ζήτησε από τα μέλη του συνδέσμου να προχωρήσουν σε εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Επιστολή Μάριου Ηλιόπουλου

Αγαπητά μέλη του ΣΟΑΑ, Αγαπητοί συναθλητές, Αγαπητοί φίλοι, Όλου του μηχανοκίνητου αθλητισμού,

Όπως όλοι γνωρίζετε διανύω μια πολύ δύσκολη περίοδο. Τα γεγονότα του προηγούμενου μήνα μιλούν από μόνα τους. Όπως ανακοίνωσα και στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο, δεν θα συνεχίσω να είμαι ενεργός Πρόεδρος του ΣΟΑΑ και πιστεύω πως πρέπει να πάμε άμεσα σε εκλογές. Το Δ.Σ. κατανοώντας πλήρως τη θέση μου, σχεδόν σύσσωμο συμφώνησε πως πρέπει να πάμε άμεσα σε εκλογές. Ως εκ τούτου η διενέργεια των εκλογών του ΣΟΑΑ θα γίνει στις 11 Ιανουαρίου του 2023 στα γραφεία του Συνδέσμου στον Πειραιά, Ακτή Κονδύλη 24. Προσκαλώ όλους τους φίλους του Σπορ που έχουν ανιδιοτελή αγάπη σε αυτό που λατρέψαμε, να συμβάλουμε όλοι μαζί σε μια νέα, δυναμική και δίκαιη διοίκηση, χωρίς υπόγειες ατζέντες, μικρομάγαζα και μικροσυμφέροντα, χωρίς καμία έμμεση ή άμεση υποδούλωση σε όποια συμφέροντα είναι ενάντια στο Σπορ που αγαπάμε.

Η ανακοίνωση για την προκήρυξη των εκλογών

Καλούνται τα μέλη του Συνδέσμου μας σύμφωνα με τα άρθρα 20 και 24 του καταστατικού, να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ στον Πειραιά Ακτή Κονδύλη αρ.24 την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:00 μ.μ.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

  • Γενικά θέματα αγώνων
  • Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών
  • Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής

Αμέσως μετά την Γ.Σ. θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η τελική ημερησία διάταξη δύναται να διευρυνθεί κατόπιν νέου Διοικητικού Συμβουλίου και στην περίπτωση αυτή θα γίνει ανάλογη ανακοίνωση.

Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α

Σχόλιο εκδότη

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι μεγάλη απώλεια η απομάκρυνση του Ηλιόπουλου από την ηγεσία του Σ.Ο.Α.Α. και τα αγωνιστικά δρώμενα. Ελπίζουμε οι συνθήκες να διαφοροποιηθούν προκειμένου να επιστρέψει στη ηγεσία του Σ.Ο.Α.Α. και γιατί όχι σε παραπάνω θέση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο