Ιστορικό Ακρόπολις 2019

 

Στα χνάρια εκείνων των ιστορικών και θρυλικών ειδικών διαδρομών του Ράλι Ακρόπολις, που έγραψε ιστορία σε παγκόσμιο επίπεδο, προσπάθησαν επιτυχώς να αναβιώσουν ένα ιστορικό αγώνα οι άνθρωποι της λέσχης ΣΙΣΑ. Ήταν μια αξιόλογη και δύσκολη προσπάθεια η οποία δε διέθετε καμία κρατική ή άλλη βοήθεια και παρά ταύτα το εγχείρημα πραγματοποιήθηκε επιτυχώς.

Εμείς ως ύστατο φόρο τιμής σε αυτούς τους ανθρώπους, οργανωτές και αγωνιζομένους παρεβρεθήκαμε στην τελετή απονομής των επάθλων αυτού του αγώνα στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης . Χθες  Δευτέρα 24 Ιουνίου συγκεντρώθηκαν τα 80 πληρώματα που ξεκίνησαν τον αγώνα μαζί με πολλούς φίλους αλλά και τους ανθρώπους της οργάνωσης. Η απονομή συνοδεύτηκε με πλούσιο γεύμα αλλά και πολύ φιλική και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Ο ΣΙΣΑ κάνει πολλές σοβαρές και αξιόλογες αγωνιστικές εκδηλώσεις κάθε χρόνο. Σε αυτές μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε διαθέτει ένα αυτοκίνητο χαρακτηριζόμενο ως ιστορικό. Ο ΣΙΣΑ είναι ένας σύλλογος αποτελούμενος από ξεχωριστούς ανθρώπους που το πολιτισμένο και ποιοτικό κλίμα που δημιουργούν φέρνει κοντά τους τόσους πολλούς φίλους και λάτρεις των αγώνων που δεν συναντάμε ακόμα και σε λέσχες του εξωτερικού.

Στους πρωτεργάτες του ΣΙΣΑ και μέλη του ΔΣ πρόεδρο Μιχάλη Μουζούκη, αντιπρόεδρο Γιώργο Δελαπόρτα, Γεν. Γραμματέα Δημήτρη Καλογερά, ταμία Παναγιώτη Παιδούλια καταθέτουμε την εκτίμησή μας για το παραγόμενο έργο τους.

Ο Όμιλος Μέσων Επικοινωνίας Κώστα Πουλιάση θα τους αγκαλιάσει με περισσότερο ενδιαφέρον ενόψει της λειτουργίας του MotorplayTV και του Motorplay Radio θα έχουν σημαντική προβολή του έργου τους. Ευχόμαστε πολλές και καλές αγωνιστικές εκδηλώσεις.

Νίκος Πουλιάσης

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο