Η Θεά Αθηνά η Παλλάδα εμπνεύστηκε το 40ο Ράλλυ Παλάδιο

Ακόμα ένα Ράλλυ Παλάδιο έριξε αυλαία. Ήταν το 40ο και αρκετά δύσκολο λαμβανομένου υπ όψιν ότι μεγάλο μέρος του διεξήχθη νύχτα. Το μεγάλο φαβορί ο Γιώργος Κεχαγιάς τελικά δεν τα κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα κυρίως από ένα δύο προβληματάκια. Έχασε μόλις για 12’’ γεγονός αρκετό για να στεφθούν άξιοι νικητές οι Αλυγιζάκης – Χατζηδάκης από την Κρήτη με πολύ λίγες δοκιμές.

Η τρίτη θέση ήταν υπόθεση για ένα ακόμα Mitsubishi X των Νίκου & Δημήτρη Καρπάνου που έχουν το ταλέντο, αλλά τους λείπει η εμπειρία. Ο Γιάννης Μποζιονέλος με τον έμπειρο Κώστα Σουκούλη ήταν και θεαματικοί αλλά και αποτελεσματικοί. Με ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι άθλος η τέταρτη θέση. Θέλουμε να καταθέσουμε ότι όλοι οι αγωνιζόμενοι χωρίς να έχουν ενδοκλασσικό έντονο συναγωνισμό, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Αποτέλεσμα αυτού του έντονου συναγωνισμού ήταν οι 8 εγκαταλείψεις. Το Παλάδιο κρύβει παγίδες και είναι δύσκολος αγώνας και πολύ απαιτητικός, γι’ αυτό και άλλωστε αρέσει πολύ στους συμμετέχοντες. Και του χρόνου τώρα με νέα ΟΜΑΕ και καλύτερα κόλπα. Ακολουθεί η γενική κατάταξη και η λίστα με τις εγκαταλείψεις. Εμείς εκδώσαμε πάλι ένα τεύχος για υποστήριξη των αγώνων και των αγωνιζομένων και θα υποστηρίζουμε τους αγώνες όπως πάντα.

ΚΠ

Τα αποτελέσματα εδώ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο