Γιάννης Ραπτόπουλος: Έφυγε από τη ζωή ο Mr. Express Service

Πέθανε ο «ιδρυτής» της οδικής βοήθειας στην Ελλάδα Γιάννης Ραπτόπουλος. Την είδηση έκανε γνωστή η Express Service με ανάρτησή της στην σελίδα της στο facebook. «Καλό Ταξίδι στον “ΙΔΡΥΤΗ” της ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ στην Ελλάδα. Η EXPRESS SERVICE πενθεί» γράφει η ανάρτηση.

Ο Γιάννης Ραπτόπουλος εδραιώθηκε στο ελληνικό επιχειρείν τη δεκαετία του ’80. Μεγάλωσε στην Άνω Πόλη στη Θεσσαλονίκη και το 1957 άρχισε να δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων. Στη συνέχεια σπούδασε στη σχολή του Ευκλείδη ενώ δούλεψε και ως τεχνίτης στον ΟΑΣΘ. Άνοιξε το δικό του συνεργείο αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη και το 1977 ίδρυσε την Express Service. Από τα πρώτα στάδια ανάπτυξής της ξεχώρισε για την ποιότητα των υπηρεσιών της, ενώ πολύ γρήγορα κατέκτησε την πρώτη θέση, φτάνοντας σε σημείο να απασχολεί πάνω από 1.300 εργαζομένους.

Τον γνωρίσαμε σε μια εκκίνηση του Ράλλυ της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το 2002. Την επόμενη μέρα μας έκανε το τραπέζι στα λαδάδικα και ευχαριστηθήκαμε τόσο πολύ για τη γνωριμία μας που από τότε έγινε φίλος. Επί σειρά ετών μας παρείχε οδική βοήθεια δωρεάν στα τρία αυτοκίνητά μας. Γιάννη καλό ταξίδι σε εσένα και θερμά συλλυπητήρια από εμάς όλους στην αγαπημένη του οικογένεια.

ΚΠ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο