Ας προσευχηθούμε όλοι οι άνθρωποι των αγώνων αυτοκινήτου – Ανανέωση: Ο Νίκος Μουζάκης τα κατάφερε

Ο Νίκος ο Μουζάκης, εκλεκτός άνθρωπος και επαγγελματίας δοκιμάζεται πολύ σκληρά από τον covid19. Συγκεκριμένα από την περασμένη Παρασκευή λόγω της κακής κλινικής του κατάστασης εισήχθη στην εντατική του νοσοκομείου και βρίσκεται διασωληνωμένος με υποκείμενα νοσήματα (καρδιά, νεφρά και πνευμόνια). Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και όταν γράφονταν αυτές οι γραμμές, μεσημέρι Τρίτης 19/01/21, τα νέα δεν ήταν ευχάριστα παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες των ιατρών.

Για το Νίκο προκύπτει σε όλη την οικογένεια του ομίλου μας Κ. Πουλιάση παραπάνω ευαισθησία, γιατί ο Νίκος υπήρξε για πολλά χρόνια συντάκτης του χωμάτινου πρωταθλήματος ράλλυ. Του ευχόμαστε όλοι εμείς αλλά και όλος ο κόσμος του μηχανοκίνητου σπορ να βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη δοκιμασία.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Νίκος Μουζάκης κατάφερε να ξεπεράσει τα πολύ δύσκολα από τον covid19. Χθες Τετάρτη 3/2/21 μίλησε με το Μιχάλη Πατρικούση και η κλινική του εικόνα δείχνει ότι σε μια με δύο εβδομάδες θα είναι σε θέση να αναλάβει και τα επαγγελματικά του καθήκοντα, που το ευχόμαστε ολόψυχα.

ΚΠ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο