Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι

Επί ποδός βρίσκονται οι Αρχές μετά την εξαφάνιση επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στον κλάδο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, στο Ντράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες, o επιχειρηματίας Γιώργος Kυπαρίσσης βρισκόταν χθες βράδυ σε ταβέρνα της περιοχής. Στον δρόμο της επιστροφής άγνωστοι φέρονται να τον απήγαγαν λίγο πριν αυτός φτάσει στο σπίτι του στο Ντράφι. Η αρπαγή φέρεται να έγινε στην οδό Ξάνθου, ένα μικρό στενό της περιοχής.

Στις 00.30 ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική πως στον οικισμό Φοίνικα, στη δεύτερη έξοδο προς Σπάτα, βρέθηκαν δύο αυτοκίνητα καμένα από εμπρησμό. Εικάζεται ότι αυτά τα αυτοκίνητα ανήκουν στους απαγωγείς. Αυτή την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Στο παρελθόν είχε συμβεί περιστατικό στο οποίο άγνωστοι πυροβόλησαν στα πόδια το Νίκο Κυπαρίσση, αδελφό του εξαφανισθέντος Γιώργου. Συνδυαστικά προκύπτει ότι υπάρχει ανοιχτός λογαριασμός με το οργανωμένο έγκλημα και τις επιχειρήσεις Αφοί Κυπαρίσση. Το γεγονός ότι οι Κυπαρίσσηδες είναι αρκετά επιτυχημένοι οικονομικά, ίσως να αποτελεί το μοναδικό δεδομένο προκειμένου κάποιος ή κάποιοι να θέλουν από αυτό να επωφεληθούν είτε σε μηνιαία βάση είτε εφάπαξ.

Το κίνητρο για εμάς είναι οικονομικό και φυσικά ελπιδοφόρο, γιατί όταν είναι θέμα χρημάτων, στις περισσότερες φορές βρίσκεται λύση. Το αντίθετο δε θέλουμε να σκεφτούμε!

Εάν είχαμε περισσότερα στοιχεία, τότε θα εικάζαμε με περισσότερες πιθανότητες την πραγματικότητα. Η ασφάλεια σωστά δε διοχετεύει πολλές πληροφορίες προς τα ΜΜΕ, γιατί θέλει να δώσει περισσότερες πιθανότητες ώστε ο Γιώργος Κυπαρίσσης να βρεθεί ζωντανός, που είναι το πρώτο ζητούμενο στην υπόθεση.

ΚΠ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο