Αναβολές αγώνων στο WRC

Μπορεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι να άργησε να επηρεαστεί από την πανδημία του κορωνοϊού, αλλά οι εξελίξεις δε γινόταν να μην επηρεάσουν και τους αγώνες του WRC.

Είναι το μόνο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού όπου έχουμε δει δράση για το 2020 με την ολοκλήρωση 3 αγώνων και με 3 διαφορετικούς νικητές μάλιστα.

Στο Μόντε Κάρλο την 1η θέση κατέλαβε ο Νεβίλ, στη Σουηδία ο Έβανς και στο λειψό αγώνα του Μεξικού στο stage που ολοκληρώθηκε αναδείχθηκε νικητής ο Οζιέ.

Στη συνέχεια όμως λόγω της εξάπλωσης του ιού αναβλήθηκε ο αγώνας της Αργεντινής που θα γινόταν 23-26 Απριλίου και ακολούθησαν οι αναβολές σε Πορτογαλία (21-24 Μαΐου) και Ιταλία (4-7 Ιουνίου).

Δεν υπάρχει κάποια επιπλέον ενημέρωση με νέες πιθανές ημερομηνίες και φαίνεται ότι οι εξελίξεις με την πανδημία θα καθορίσουν τη διεξαγωγή ή όχι αυτών των αγώνων.

Επόμενος προγραμματισμένος αγώνας είναι στις 16-19 Ιουλίου για το σαφάρι της Κένυας που επανέρχεται φέτος στο καλεντάρι και ευχόμαστε τα νέα με την πανδημία να είναι σύντομα ευχάριστα ώστε να επανέλθουμε στην αγωνιστική δράση σε ένα πρωτάθλημα που έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς από πλευράς θεάματος και ανταγωνιστικότητας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο